top of page
IMG_8158 kopie.jpg

GROEI & BLOEI

Je kunt natuurlijk een losse sessie bij mij boeken, met coaching, reiki of een mooie therapievorm daaraan verwant. Een losse sessie kan voor jou werken als een dagje sauna, of een weekend weg met een goede vriendin, vul zelf maar in. Het helpt je, net als deze voorbeelden, om je weer helemaal opgeladen te voelen. En je krijgt bovendien mooie handvaten waar je echt verder mee kunt.


Maar je kunt ook gaan voor een steviger basis!
Omdat een losse sessie wel kan werken als een apk, het gaat natuurlijk dieper dan een bezoekje aan de sauna. We gaan in op jouw emoties, mindset, fysieke lichaam of misschien wel jouw spirituele vraagstuk, maar vaak kom jij niet in 1 sessie bij jouw diepere lagen, waardoor het effect net als een weekendje weg met een vriendin niet altijd blijft.

Door een reeks sessies komen we tot de kern van jouw verlangen en de blokkades die je daarin ervaart. Het geeft jou die stevige basis waardoor je de rust en het plezier meer verankerd. Waardoor een slechte dag draaglijker wordt, omdat je op een dieper niveau weet dat het tijdelijk is en weet wat je nodig hebt om er weer grip op te krijgen.

Samengesteld voor jou: Welkom

HOE ZIET DAT ERUIT?

Noem het een pakket, of een abonnement... Of zie het als een persoonlijk samengestelde bos bloemen!

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Zo’n abonnement beginnen we sowieso met een intake, dat doe ik geheel vrijblijvend, we kijken of de klik er is en wat de verwachtingen zijn. Hier bespreken we hoe de rest van het traject eruit mag gaan zien.

EERSTE SESSIE

In de eerste sessie gaan we uitgebreid op zoek naar de diepere lagen, wat ligt er onder jouw pijn, jouw verlangen of jouw patroon.

DOORSTROMEN

In de meeste gevallen volgt er na de eerste sessie een reiki sessie op afstand, om de energie te laten stromen. Ook krijgen we hiermee vaak inzichten in die diepere lagen, sterker nog, de diepere lagen die zich in gesprekken vaak niet laten zien, maar wel invloed hebben op jouw emoties en handelen.


IMG_8270 kopie.jpg
Samengesteld voor jou: Diensten
IMG_8447_edited.png

VERVOLGSESSIES

De vervolg sessies kunnen we namelijk op meerdere manieren invullen. Wil je een kort intensief traject of liever ondersteuning voor een langere periode. Wil je alleen gesprekken, of heb je behoefte aan een bepaalde therapievorm, of vooral reiki? Desgewenst plannen we ook een sessie in de natuur!

VERLOOP

Telkens kijken we wat het beste moment is voor een vervolgsessie en de vorm kan gewoon aangepast worden als dat passender blijkt. Zo stel je het abonnement samen als een bos bloemen.
Alleen het aantal leggen we vooraf vast en de termijn waarin jij wilt dat het abonnement geldig is, zodat jij en ik allebei weten waar we naartoe werken.

Samengesteld voor jou: Diensten
IMG_8258 kopie.jpg

Investeer in jezelf

Prijzen hiervoor variëren, vanaf 499 euro, afhankelijk van waar we in de vrijblijvende intake samen op uitkomen.

Samengesteld voor jou: Citaat

BONUS BLOEMEN

…of zie het als de groene takjes in die bos bloemen, die je er gratis bij krijgt van mij!

Bij een abonnement krijg je namelijk nog 2 leuke extra’s:

  • een handboek

om jezelf regelmatig te coachen

én

  • een korte meditatie

waarmee jij op ieder gewenste moment weer een anker uit kunt gooien!

Meditatie aan zee
Samengesteld voor jou: Over
bottom of page