top of page

WELKOM
BIJ MARIJE BLOEIT

Je bent mogelijk nieuwsgierig geworden naar aanleiding van een flyer, wanneer je al weet wat je zoekt kun je hier de keuze maken, of nog even verder lezen.

plan een kennismaking
maak een massageafspraak
Neem contact op: Welkom

HOLISTISCHE PRAKTIJK

VOOR THERAPIE EN MASSAGE

Voelt je leven soms zwaar en gejaagd of juist leeg? Verlang je naar meer balans, vreugde en betekenis in je bestaan? Jij hebt de keuze waar jij aandacht aan geeft! En ook de keuze hoe…


Kies je voor een diepgaand holistisch traject met gesprekken, opstellingen en andere tools voor meer inzicht en persoonlijke groei?


Of gaat je voorkeur uit naar een holistische massage voor intense ontspanning of een gerichte aanpak voor fysieke klachten?


In beide gevallen is de benadering diepgaand en op maat gemaakt. Alles wordt afgestemd op jouw behoeften en doelen. Jij staat centraal, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt om duurzaam te groeien en tot bloei te komen.


Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of boek een massage om te beginnen met ontspannen.

3.jpg
Neem contact op: Over mij
Neem contact op: Citaat

Laten we eens kijken wat beide opties inhouden, zodat je een keuze kunt maken.

Het holistische traject
Stel je eens voor: je stapt binnen in een huiselijke ruimte, waar jij je meteen thuis voelt. Samen duiken we in jouw unieke verhaal, op zoek naar patronen, blokkades en inzichten die je tot nu toe misschien over het hoofd hebt gezien. Er wordt een plan gemaakt voor gemiddeld 6 sessies van 90 minuten.

Vaak gaan we ook aan de slag met opstellingen, waarbij je symbolisch bijvoorbeeld verschillende relaties in kaart brengt. Waarna je meer op jouw eigen plek kunt staan in plaats van die rol die je onbewust aanneemt. Of je verkent jouw diepere drijfveren en behoeften tijdens visualisatie oefeningen. Stap voor stap werk je toe naar meer zelfinzicht en innerlijke harmonie. Meestal komt de holistische massage ook voorbij in een traject.

De holistische massage
Stel je voor: je komt binnen en alleen al het zien van de massagetafel, omgeven door zachte verlichting en rustgevende geuren, maakt dat er de ergste onrust al van je af glijdt. Tijdens een kopje thee gooi je de eerste balast uit je systeem in het gesprek dat aan de massage vooraf gaat. Jij deelt dat wat volgens jou van belang is om te delen, zo leggen we al snel het verband tussen hetgeen in je hoofd en jouw fysieke spanning.

Eenmaal op de massagetafel voel je dat de spanning al snel uit jouw lichaam stroomt. In het uur dat na het gesprek minimaal overblijft is er voldoende tijd om in te spelen op jouw individuele wensen. Tijdens de massage hoef je niets meer te zeggen, je zult hooguit soms een aanmoediging horen om echt bewust contact te maken met onderdelen van je lijf en afleiding in je hoofd met een zucht weer los te laten. Het is alsof je even uit de wereld wordt getild en door een wolk vol liefde bent gegaan.

Na afloop voel je je niet alleen lichamelijk soepeler, maar ook mentaal en emotioneel herboren. Klaar om weer vol energie de wereld in te trekken.


Twee opties die goud waard zijn...
Beide opties draaien om de aandacht voor jou alleen. Jij verdient het om te bloeien!
Beide zijn goud waard… waar ga jij voor?


Neem contact op: Over
IMG_8488_edited.jpg

CONTACT

Thanks for submitting!

Neem contact op: Neem contact op
bottom of page