top of page
IMG_8488_edited_edited.jpg

"Leuk Marije, maar wat doe jij nou precies?"

Aanbod: Citaat

WAT IK VOOR JOU KAN DOEN ALS HOLISTISCH THERAPEUT?

Om te beginnen is dit altijd afgestemd op jou...


Meer rust en grip

Veel vrouwen komen bij mij met de wens om meer balans te ervaren, meer rust in het hoofd, meer energie terug te vinden, fysieke klachten te verminderen of gewoon met meer vertrouwen in zichzelf, of in het leven, vooruit te kunnen. Het doel van mijn werk is jouw zo te begeleiden dat de kern van jouw ongemak aan te pakken, zodat jij niet bij de eerst volgende uitdaging in het leven weer terug bij af bent. Je ervaart weer meer grip op jouw leven.

Intake

Dus wat jouw hulpvraag ook is, ik zal verder vragen, ik zal een serieuze sparringspartner zijn, wat bijdraagt aan een effectieve weg naar meer balans in jouw leven als moeder en als mens. Met een uitgebreide intake blijkt een specifieke klacht soms een complexer verhaal te verbergen. Maar evengoed kan een breed/vaag gevoel van onbehagen door deze intake heel overzichtelijk en behapbaar blijken. In een intake ervaar je al dat er veel meer inzicht ontstaat en het geheel gaat vaak al meteen lichter aanvoelen. Wel kan het veel los maken, daarom sluit ik een intake altijd af met een stukje ontspanning.


Naast andere zorg

Mijn werk is complementair, dat wil zeggen, aanvullend op de reguliere zorg. Ik geloof niet in het ontwijken van een probleem, maar ik zal niet behandelen als ik vermoed dat er ernstig trauma of mogelijke ziekte onder schuilt. Ik ben geen arts of psychiater. Hier ligt in principe jouw eigen verantwoordelijkheid, maar bij twijfel zal ik je altijd door (of terug) verwijzen naar een regulier arts. Ik sta wel altijd open om te overleggen met reguliere zorg hoe we een traject, samen, volledig holistisch én veilig maken.

Maatwerk traject

Ik help je pas verder wanneer ik geloof dat ik jou echt verder kan helpen. Dan ga ik kijken welke tools daarvoor helpend zijn. Geen enkele sessie bij mij hetzelfde is. In een traject (meestal 6 sessies om mee te starten) brengen we soms een sessie pratend aan tafel door, soms gaan we met handoplegging aan de slag. Ik heb een complete toolbox waar we uitpakken wat bij jou en jouw 'hulpvraag' past. Van NLP en (familie)opstellingen tot massages, maar ook regressie, EFT, wandelcoaching en meer.

Kennismakingsgesprek

Wat dit precies voor jou kan betekenen ontdek je in een kennismakingsgesprek. Hierbij gaan we nog niet zo diep als een intake, ik ga je hierin ook nog niet helpen, maar wel krijg je een beter beeld voor jouw situatie en zo'n gesprek levert je altijd al inzicht op! Vooralsnog zijn deze gesprekken gratis en vrijblijvend.

Losse sessie

Wil je na dit kennismakingsgesprek eerst/alleen een losse sessie, dan volgt er een kortere intake. Misschien ben je nog niet overtuigd, misschien is het 1 specifieke tool die je aanspreekt om gewoon eens te ervaren. Soms kan dit voldoende zijn om je weer op weg te helpen. Mocht je hierna toch voor een traject gaan, kunnen we de kosten van de losse sessie natuurlijk verrekenen.

Aanbod: Over mij

EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN

NLP COACHINGSGESPREK

Hier ligt mijn basis, het bewust worden en herprogrammeren van jouw (onbewuste) patronen en gedachten.

WANDELCOACHING

Omdat coaching in de natuur net iets extra's in beweging kan zetten. Letterlijk bewegen is altijd goed, het haalt je uit je hoofd en we gebruiken metaforen uit de natuur.

MASSAGE

Ons lichaam is zo intelligent, het slaat emoties op wanneer ze niet goed verwerkt kunnen worden, maar laat ons ook weten wanneer we uit balans zijn. Een massage maakt ons weer bewuster van dit lichaam en wat het ons te vertellen heeft. Soms is een massage therapeutisch op zichzelf, soms een ontspannen ondersteuning van een intensief traject.

REGRESSIE

Een bijzonder mooie manier om in een veilige setting terug te gaan naar een situatie uit het verleden. Soms is het genoeg om dit te ervaren voor een stukje inzicht en perspectief, maar soms kunnen we hiermee ook echt iets helen.

KLANKSCHALEN

Geniet van heerlijke klanken waarbij je makkelijker kunt loslaten en heerlijk opgeladen weer verder kunt. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, dat maakt dat de trilling heel diep doorgegeven kan worden.

(FAMILIE)OPSTELLING

Een opstelling brengt bijzonder snel in beeld wat er bij jou speelt en wat jij nodig hebt. Ook hier draait het soms vooral om inzicht, soms helpt het je om een oude wond te genezen, soms helpt het simpelweg om makkelijker een keuze te maken.

EFT

Ook wel tapping genoemd, kan bijvoorbeeld helpen om spanning los te laten

RELATIE COACHING

(in opleiding, aanmelden als proefkoppel kan wel, kan ook individueel)

Aanbod: Diensten
bottom of page