top of page
IMG_8270 kopie_edited.jpg

MIJN DROOM:
HET THEATER IN!

Ik droomde altijd al groots en veel. Het sterkst was de droom om moeder te worden en daarnaast droom ik al mijn hele leven over het bouwen aan een wereld in vrede. De eerste is geslaagd en de tweede is voor mij vooral een mooi streven waarvoor ik op mijn manier een kleine bijdrage kan leveren...

Maar om nu te zeggen dat dat het was, nee, een andere grote droom is om mijn eigen theatershow te maken. En als ik in mijn praktijk regelmatig tegen een vrouw zeg 'wat houdt je tegen, volg je hart!' dan telt hier het principe 'practice what you preach'.

Al een paar jaar schrijf ik daar stukjes voor, volgde ik zangles en heb ik gesprekken met professionals uit het vak. Maar ik weet hoe ik bedraad ben, ik kan oeverloos ergens mee bezig zijn, maar ik heb wel echt een deadline nodig...

Dus om langer uitstellen te voorkomen, besloot ik dat ik de datum vast mag leggen en jou de kans te geven om alvast in te schrijven!

Pak je agenda:

22 april 2023

20.00-22.00 uur

regio Nijmegen

25 euro

Ik beloof je een avond lang genieten, met mijn verhaal, anekdotes, liedjes en meer. Ik beloof je ook dat jij (en pak m beet 100 anderen) met stof tot nadenken naar huis gaat.

En psst... 22 april is mijn verjaardag, dus het wordt een feestje!

Mijn theater droom!: Over mij
IMG_8142 kopie.jpg

KOM JIJ OOK?

Er komt binnenkort een officiële ticketverkoop, maar tot die tijd kun jij eretickets krijgen voor 20 euro ipv 25!

Klik op de knop hieronder en laat mij weten dat jij er bij wilt zijn, dan krijg je de betaalgegevens en een persoonlijk ticket opgestuurd!

Mijn theater droom!: Over
bottom of page