top of page
Zoeken
  • Marije Brand

Samen bloeien we verder...

Bijgewerkt op: 12 okt. 2023

In het voorjaar van 2023 zijn we gestart met 'de bloeiende cirkel' bij Hart for Her Nijmegen. Een mooie cirkel iedere twee weken met vrouwen in verschillende levensfases die ieder hun verhalen deelden om zo elkaar te inspireren. Het was heel mooi om te ervaren hoe ieder iets anders eruit haalde, van gewoon 'opgeladen door de fijne sfeer' tot 'waardevolle lessen' en 'meer inzicht'. Dit smaakte naar meer, dus in het najaar start er weer een reeks bijeenkomsten.


De zin waarmee we begonnen zal weer het vertrekpunt zijn: “In de ogen van de ander schuilt de spiegel van jezelf” En de spiegel van eerdere bijeenkomsten zullen de komende avonden verder vormen. Daarom krijg je dit najaar in de weken tussen de bijeenkomsten een fijne mail met vragen of opdrachten, zodat jij tussendoor ook weer bewust stil staat bij bepaalde thema's en we tijdens de gezamenlijke avonden meteen lekker de diepte in kunnen.Wanneer jij je afvraagt of dit iets voor jou is.

Stel jezelf de vraag of jij je weleens inhoud in jouw eigen omgeving, of jij weleens het gevoel hebt ergens de enige in te zijn, of wanneer jij weleens voelt dat je ergens alleen voor staat. Of ben jij juist diegene die juist het gevoel heeft al zoveel te moeten leunen en eindelijk eens meer voor anderen te willen doen, eindelijk weer op eigen kracht verder te kunnen. Er zullen diverse thema's voorbij komen, maar we stemmen dit telkens weer af op dat waar we als groep allemaal iets uit kunnen halen. Misschien is dat over het loslaten van de kinderen, over het (her)vinden van balans of een doel, over de overgang, over wat jij voor wilt leven voor jouw omgeving of hoe je omgaat met de invloed van jouw omgeving op jouzelf.

Mocht jij denken dat jij niets te bespreken hebt, think again, maar mocht jij moeite hebben om je kwetsbaar op te stellen, dan kan het zijn dat dit niet de juiste vorm is voor jou. Stuur gerust een berichtje via whatsapp om te onderzoeken of deze avonden iets voor jou zijn https://wa.me/31648617753


Wij kijken er naar uit om jou te zien op de volgende donderdagavonden:

9 november, 23 november en 7 december.


Jouw investering zal eenmalig 105 euro zijn, voor 3 avonden. Dat betekent 35 euro per avond. Je krijgt dan 1,5 uur professionele begeleiding (nb normaal 88-120 euro voor 1,5 uur) met ruimte voor het delen wat er op je hart ligt en natuurlijk inspiratie en coaching in een fijne groep vrouwen. Je bepaalt zelf wat je bespreken wilt. Marije zal telkens vooraf een mooi thema inbrengen als vertrekpunt van de avond om vervolgens in de gesprekken bijsturen om een veilige sfeer te bewaken en de input van fijne reflectie voorzien.


Belangrijk

Ik ben telkens weer dankbaar wanneer ik iemand mag raken met mijn aandacht. Dat is volgens mij altijd de essentie van ons menszijn, als therapeut, maar ook gewoon als passant in iemands leven. En dat is ook de belangrijkste reden voor de vrouwencirkel.


Om dat te bewaken ga ik idealiter voor een groepje van 5 of 6… bij 8 ligt echt de max. Ik zal er naar streven dat iedereen een balans ervaart in het praten, luisteren en gewoon zijn en voelen dat we door simpelweg samen zijn in oprechte aandacht zowel onszelf als ook de ander laten voelen dat we gedragen worden.


Wil jij je aanmelden of heb je vragen?

Spreek Marije of Petra aan. Je mag hiervoor een mailtje sturen naar nijmegen@hartforher.nl of contact@marijebloeit.nl Petra kun je ook gerust aan de mouw trekken tijdens jouw bezoek aan hart for her en Marije zal daar ook aanwezig zijn om kennis te maken op 27 september tijdens de vitaliteitsweek.
70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page