top of page
Zoeken
  • Marije Brand

Meld je nu aan voor de 'Bloeiende Cirkel'!

Bijgewerkt op: 8 sep. 2023

“In de ogen van de ander schuilt de spiegel van jezelf”

Samenwerking van Hart for Her Nijmegen en Marije Bloeit.Lieverd, wat doe je hard je best! Maar vraag je je ook wel eens af of je ooit de balans zal vinden en kunt behouden waar je zo op hoopt?


Als vrouw kun je, als je wilt, jezelf in de 21ste eeuw helemaal loskoppelen van oude rolpatronen. En toch blijven we vrouw; overwegend zorgzaam en verbindend. En laat dat nou precies iets zijn dat aan de ene kant een kracht is, die zorgt voor veel warmte en evenwicht en anderzijds ook een valkuil, waardoor wij vrouwen het regelmatig lastig vinden om de balans te bewaken.


Gaandeweg in ons leven is het een dagelijkse zoektocht naar balans. Als je überhaupt ruimte hebt voor dat zoeken. Of je nu moeder of oma bent, of geen kinderen hebt. Of je nu werkt of niet meer werkt. Zelfs als de rust langzaam wederkeert en je denkt de balans een beetje gevonden te hebben, dan verandert er weer iets. Iets buiten onze cirkel van invloed. En voor je het weet vraag je jezelf weer af of je ooit echt grip krijgt op het leven.


Nu kunnen we hier natuurlijk lekker over klagen met vriendinnen, of juist alles op alles zetten om strak in de plooi te blijven en onszelf wijs maken dat het allemaal wel mee valt. En eerlijk gezegd: Het valt ook reuze mee, maar dan vooral als we ons kwetsbaar durven opstellen. Kwetsbaar zonder onszelf te verliezen in een slachtofferrol. En precies daarom is het zo fijn om een club te hebben waar je echt open kunt praten. Een clubje vrouwen waar je net iets vrijer dan bij bestaande vriendinnen kunt praten. Onder begeleiding van een spelleider, iemand die een veilige setting neerzet, de juiste vragen stelt, verfrissende thema’s in het licht zet en de sfeer bewaakt. Een groep om die verbinding te voelen, die we in onszelf soms even missen. Precies die verbinding is de basis om balans te ervaren in het leven.


Graag willen vrouwencoach Marije Brand en hart for her eigenaresse Petra van Soest er voor jou zijn. Noem het een praatgroep, noem het een vrouwencafe, het maakt niet uit behalve dat wij de veiligheid in de groep bewaken.


Elke twee weken neemt coach Marije je mee in een ander thema, waarin jij telkens weer wordt uitgenodigd om je hart te luchten. Zie het als je eigen fanclub. Je deelt je ervaring, stelt vragen en zal zien dat je de ander ook helpt alleen al door erbij te zijn. Je gaat vol inspiratie naar huis en voelt stukje bij beetje dat je meer balans opmerkt in jouw leven. Soms zal er een oefening worden gedaan, soms een geleide meditatie en altijd is er de ruimte voor extra advies. Het worden avonden vol inzicht, een tikkie spiritueel voor wie wil, maar ook gewoon heel gezellig. En zeker zo waardevol: is dat jij door de opbouw van deze bijeenkomsten, jezelf gaat herkennen door de spiegel in andermans ogen!


Geef je op!

Voel je welkom als jij jezelf in bovenstaand verhaal herkent, kom eens kennismaken met Marije en de groep vrouwen en beslis daarna.

  • We starten in de lente op donderdagavond 23 maart 2023 om 20:00 uur.

  • Duur bijeenkomsten 1,5 uur, eens per twee weken op donderdagavonden.

  • Deze eerste keer kun je voor 25 euro(pilotprijs) nog vrijblijvend aan deelnemen, daarna geloven we in de kracht van samen dragen en vragen we commitment op de volgende data:

6 april - 20 april - 11 mei - 25 mei - 8 juni - 22 juni - 6 juli

  • Locatie is hart for her Nijmegen, Archipelstraat 27-29.

  • We starten met een pilot van 8 bijeenkomsten, met professionele begeleiding.

  • We gaan voor groep van maximaal 8 vrouwen

  • Wij bieden jou een pilotprijs aan voor €25 per keer in plaats van €35. En geloof ons, dat is goedkoper dan een ontspanningsmassage of de fysio die de stress uit je lichaam moet halen:)

  • Opgeven kan via Marije Brand per email naar info@marijebloeit.nl of vraag Petra naar meer informatie.Het thema zal per keer op de groep afgestemd worden, je kunt denken aan:

De kracht van kwetsbaarheid

Ontspanning

Hulp vragen/aannemen

Geven zonder jezelf weg te geven

Cirkel van invloed/Energie bewaken

Verandering in het leven en vertrouwen

Familiesystemen

Jouw diepere verlangen

Geluk zonder voorwaarden


Verder praktisch:

Voel je welkom als jij je aangesproken voelt. Of je nu moeder bent van 1 kleintje, van 3 schoolgaande kinderen, van 2 pubers, misschien zelfs al oma bent of anderzijds jezelf in een moederrol herkent. Eventueel is een kleintje, dat nog afhankelijk is van borstvoeding ook welkom.

Voor aanmelden en/of vragen:
468 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


Post: Blog2_Post
bottom of page