top of page

REIKI


Waarom...

Jij hebt al wel eens aan je mindset gesleuteld, je weet in grote lijnen echt wel wat er te doen staat om weer vol energie en positiviteit te genieten van jouw leven…

MAAR IETS HOUDT JE TEGEN

Waarom zet je die stap niet gewoon?
Waarom overvalt die emotie je steeds?
Waarom werkt je lichaam niet mee?
Waarom krijg je er geen grip op?

ALLES IS ENERGIE

We hebben allemaal te maken met energie en zeg eens eerlijk, het geen ik soms deel over Reiki, dat lijkt wel magic.
En dat is het ook wel een beetje, je voelt het wel, maar je ziet het niet…

VOOR JOU ALS MOEDER

Energie is voor jou als moeder niet altijd vanzelfsprekend.

En juist daarom, als jij de universele energie van mij ontvangt, zul jij direct rust ervaren en stap voor stap weer voelen dat het leven voor jou werkt, als de universele energie weer door je heen stroomt.

Soms zo ongrijpbaar, maar je voelt dat het gaat stromen

Afhankelijk van jouw hulpvraag, is vaak een reeks sessies aan te raden in combinatie met een coachgesprek, maar toch kun je ook al veel baat hebben bij een enkele reiki sessie.

IMG_8276.jpg
Reiki healing: Diensten

HOE WERKT DAT NOU?

Ons lichaam is bijzonder, in vele opzichten, maar bovenal het zelfhelende vermogen. Natuurlijk hebben we soms een dokter nodig, maar veel kan ons lichaam zelf oplossen, zoals een wondje zichzelf geneest en je koorts krijgt om een ziekte uit je lichaam te werken.


Reiki stimuleert dit zelfhelende vermogen. Het is de eeuwenoude techniek die gebruik maakt van de universele(Rei) levensenergie(Ki). Deze energie werkt op verschillende niveau's: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Meer dan alleen handoplegging

Om echt impact op jouw leven te kunnen hebben zal ik vooraf mijn intentie afstemmen op jouw wens, we duiken vaak vooraf al naar datgene dat er onder de oppervlakte speelt. Na de sessie bespreken we jouw ervaring en krijg je van mij een reading, noem het een verslag van de sensaties en beelden die ik tijdens de sessie krijg, daar koppel ik heel praktische handvaten aan, zodat je er ook echt direct iets mee kunt na de sessie.


Afhankelijk van waar we op afstemmen, ervaar je direct helderheid, soms merk je tot een paar dagen later vermindering van klachten of juist meer gemak of energie op dat punt/voor jouw uitdaging...


De enige echte claim

Hoe ver mij ervaring ook reikt en verhalen van oude Reiki meesters nog verder. Nooit zal ik ergens een claim op leggen. We zijn in dit leven altijd verantwoordelijk voor onszelf, ik ben er om je te ondersteunen, maar net zoals een dokter jou niet van een verslaving af kan helpen zolang jij terug blijft gaan naar de slijter, zo kan ik je ook geen garanties geven. Je gaat wel een nieuw soort ontspanning ervaren en per sessie meer inzicht krijgen in jouw energie en een vertrouwen opbouwen in jouw zelfhelend vermogen.

Reiki healing: Tekst

CONTACT

Wil je meer informatie over hoe ik jou kan helpen, wat reiki voor jou kan betekenen? Of wil je vrijblijvend een gesprek over een behandelplan om jou te helpen?


Om meer energie en tevredenheid te ervaren in het leven. Om meer te kunnen genieten van het moederschap, maar ook van jouw leven als mens en als vrouw...

Contacteer me vandaag nog over de mogelijkheden of boek direct een sessie!

Tel.: +31 (0) 6 486 177 53

Bedankt voor de inzending!

Reiki healing: Contact
Boat Trip

VERSCHILLEN IN VORM EN TOEPASSING

HANDOPLEGGING

De meest bekende vorm van reiki, is de vorm dat jij op mijn behandeltafel ligt, waarbij ik mijn handen op jouw lichaam leg in diverse posities. Om de energie te sturen daar waar jouw lichaam het kan gebruiken. Deze methode is extra fijn bij fysieke klachten, omdat de aanraking ook effect heeft op jouw systeem en tevens kan de energie net iets gerichter gestuurd worden. Al is daarover ook nog wat te zeggen, namelijk dat de universele energie altijd daarheen stroomt waar het nodig is, zoals water in een beekje altijd zijn weg omlaag vindt.

REIKI OP AFSTAND

Een sessie op afstand kan eenvoudig vanuit huis, energie is altijd en overal en met mijn tweede graad heb ik de tools geleerd om de energie op afstand te sturen.

Een manier die vooral op emotionele en spiritueel niveau vaak extra krachtig is, omdat jij je helemaal op jezelf kunt richten zonder afleiding en ontspannen in je eigen comfort. Maar ook chronische klachten op fysiek en mentaal niveau zijn hiermee te behandelen.

Reiki healing: Diensten

Welke vorm bij jou past, is persoonlijk en ik denk graag vrijblijvend met jou mee. Soms heb je een aantal herhalingen nodig, omdat een uitdaging veel laagjes heeft, zoals je onkruid in verschillende fases de baas kunt worden. Soms kan 1 sessie al voldoende losmaken en soms is een combinatie met een cheerleadersessie juist heel waardevol als je echt verschil wilt ervaren op de lange termijn.

Een losse sessie kost 66 euro, hierbij ontvang je een basis behandeling en een uitgebreide reading.

Verdere opties en prijzen spreken we samen op maat af.

Reiki healing: Tekst

Er zijn ook nog therapievormen, van de sedona methode tot het innerlijk kind, etc. Deze kunnen voorbij komen in een op maat gemaakt behandelplan, maar vaak ook in combinatie met Reiki om zo de behandeling te versterken.

Reiki healing: Tekst

MEER...

In deze video krijg jij iets meer beeld bij wat reiki is en meer gevoel bij wat ik voor jou kan betekenen.

Wil jij meer informatie, of meteen een afspraak maken om het te ervaren? Stuur me vrijblijvend een bericht via onderstaande knop!

Reiki healing: Video
bottom of page