top of page

HEALING


Waarom...

Jij hebt al wel eens aan je mindset gesleuteld, je weet in grote lijnen echt wel wat er te doen staat om weer vol energie en positiviteit te genieten van jouw leven…

MAAR IETS HOUDT JE TEGEN

Waarom zet je die stap niet gewoon?
Waarom overvalt die emotie je steeds?
Waarom werkt je lichaam niet mee?
Waarom krijg je er geen grip op?

ALLES IS ENERGIE

We hebben allemaal te maken met energie en zeg eens eerlijk, het geen ik soms deel over healing, dat lijkt wel magic.
En dat is het ook wel een beetje, je voelt het wel, maar je ziet het niet…

VOOR JOU ALS MOEDER

Energie is voor jou als moeder niet altijd vanzelfsprekend.

En juist daarom, als jij een healing van mij ontvangt, zul jij direct rust ervaren en stap voor stap weer voelen dat het leven voor jou werkt, als de energie weer door je heen stroomt.

Soms zo ongrijpbaar, maar je voelt dat het gaat stromen

Afhankelijk van jouw hulpvraag, is vaak een reeks sessies aan te raden in combinatie met een coachgesprek, maar toch kun je ook al veel baat hebben bij een enkele sessie.

IMG_8276.jpg
Reiki healing: Diensten

CONTACT

Wil je meer informatie over hoe ik jou kan helpen, wat een sessie voor jou kan betekenen? Of wil je vrijblijvend een gesprek over een behandelplan om jou te helpen?


Om meer energie en tevredenheid te ervaren in het leven. Om meer te kunnen genieten van het moederschap, maar ook van jouw leven als mens en als vrouw...

Contacteer me vandaag nog over de mogelijkheden of boek direct een sessie!

Tel.: +31 (0) 6 486 177 53

Bedankt voor de inzending!

Reiki healing: Contact
Boat Trip

VERSCHILLEN IN VORM EN TOEPASSING

HANDOPLEGGING

De meest bekende vorm van reiki, is de vorm dat jij op mijn behandeltafel ligt, waarbij ik mijn handen op jouw lichaam leg in diverse posities. Om de energie te sturen daar waar jouw lichaam het kan gebruiken. Deze methode is extra fijn bij fysieke klachten, omdat de aanraking ook effect heeft op jouw systeem en tevens kan de energie net iets gerichter gestuurd worden. Al is daarover ook nog wat te zeggen, namelijk dat de universele energie altijd daarheen stroomt waar het nodig is, zoals water in een beekje altijd zijn weg omlaag vindt.

OP AFSTAND

Een sessie op afstand kan eenvoudig vanuit huis, energie is altijd en overal.

Een manier die vooral op emotionele en spiritueel niveau vaak extra krachtig is, omdat jij je helemaal op jezelf kunt richten zonder afleiding en ontspannen in je eigen comfort. Maar ook chronische klachten op fysiek en mentaal niveau zijn hiermee te behandelen.

Reiki healing: Diensten

Welke vorm bij jou past, is persoonlijk en ik denk graag vrijblijvend met jou mee. Soms heb je een aantal herhalingen nodig, omdat een uitdaging veel laagjes heeft, zoals je onkruid in verschillende fases de baas kunt worden. Soms kan 1 sessie al voldoende losmaken en soms is een combinatie met een cheerleadersessie juist heel waardevol als je echt verschil wilt ervaren op de lange termijn.

De verschillende opties en prijzen spreken we samen op maat af.

Reiki healing: Tekst

Er zijn ook nog therapievormen, van de sedona methode tot het innerlijk kind, etc. Deze kunnen voorbij komen in een op maat gemaakt behandelplan, maar vaak ook in combinatie met healing om zo de behandeling te versterken.

Reiki healing: Tekst
bottom of page