top of page

MAMA BLOEIT

Een bloeiende mama...

...GENIET VOLUIT VAN HET LEVEN

Ze omarmt het leven met alles erop en eraan en ervaart echt plezier!

...KAN ZICH GOED ONTSPANNEN

Ze vindt telkens weer die realistische balans!

...HAALT ALLES ERUIT DAT ER IN ZIT

Ze breekt los uit de patronen, oude verhalen die haar afremmen herschrijft ze!

...BEWAAKT HAAR GRENZEN

Ze weet waar haar grens ligt en geeft deze zonder schuldgevoel aan!

IMG_8142 kopie.jpg
Mama Bloeit: Diensten
IMG_8276 kopie.jpg

HERKEN JIJ JE IN DEZE PUNTEN?


Men ziet je als sterke vrouw, maar jij voelt je onzeker.
Je ben regelmatig je energie kwijt.
Je bent streng voor je zelf.
Je zit veel in je hoofd, bent soms niet echt aanwezig.

Je staat vaak al moe op.
Je zit vol leuke plannen, maar verliest van de waan van de dag.


Jij wilt dat je kinderen gelukkig worden, maar het advies dat je hen daarvoor zou moeten geven, pas je zelf onvoldoende toe...

Als je diep in je hart kijkt wil je dat er iets verandert... maar echt contact met je hart is niet iets wat je vroeger leerde…


Mama Bloeit: Over
Meditation by the Sea

JOUW KIND VERDIENT EEN BLOEIENDE MAMA!

Jij wilt dat je kinderen gelukkig worden, maar je vergeet daarbij telkens weer jezelf.

Wist je dat ons brein in de eerste 7 levensjaren patronen op slaat, op basis van wat een kind in die eerste jaren emotioneel ervaart en om zich heen ZIET. Deze patronen zorgen later voor de onbewuste manieren van reageren...


Het voorbeeld dat jij geeft is dus bepalend voor later.

Dan wil jij toch toch niet:

-het voorbeeld zijn van iemand die zichzelf wegcijfert?

-laten zien hoe je altijd strenger bent voor jezelf?


Dan wil je toch liever die inspirerende moeder zijn?!

JA TOCH!?

Mama Bloeit: Welkom

Ik was al overtuigd, ik claim nu dat plekje!

Mama Bloeit: Citaat
IMG_8434_edited.jpg

MAMA BLOEIT

Geen zelfhulpboeken meer waarvan je dat ene inzicht na 2 weken weer vergeten bent... Pak jezelf aan vanaf de wortel, leer jezelf beter kennen en weet wat je wilt... Ga voor jouw mooiste leven!

Mama Bloeit: Welkom

JE LEERT


Jezelf opnieuw kennen.

Naar je hart te luisteren.

Mijn unieke methodes om jezelf te coachen.

Om weer voor jezelf te kiezen.

Fijne routines voor ontspanning en grip op je dag.

Affirmaties die je helpen om je goed te voelen

Aan het eind van dit programma voel jij weer echt dat het leven een feestje is en ben jij dat bloeiende voorbeeld dat jij jouw kinderen gunt!

Laat je aanmoedigen met concrete handvatten door mijn coaching

Mama Bloeit: Tekst
Mama Bloeit: Citaat
IMG_8270 kopie.jpg

Twijfel je nog?

Ik bel je graag, geheel vrijblijvend, zodat je mij ook kunt leren kennen! Stuur mij via de knop hieronder jouw telefoonnummer, dan maken we een afspraak.


Ik hoor graag waar jij tegenaan loopt en ik zal je sowieso 3 handvatten geven waar je meteen mee aan de slag kunt.

Mama Bloeit: Citaat

WAT ANDEREN ZEIDEN DIE JE VOORGINGEN:

Het programma is allround maar ook flexibel; Marije heeft het zo opgezet dat het toch heel erg persoonlijke en op maat is. De combinatie van opdrachten en tools is heel prettig, dat maakt het een heel rijk programma. Marijes positiviteit en combinatie van nuchterheid en spiritualiteit zijn heel inspirerend!

Ireen (Moeder van 3 dochters)

Ik ben echt super dankbaar dat ik mezelf op jouw programma heb getrakteerd!! Het is me echt heel waardevol. Ik spreek me uit tegenover mezelf, maar vraag ook hulp en geef zaken bij anderen aan. Zo zat ik net ff in tranen en liet ik het toe dat ik het even zwaar mag vinden en dat het allemaal wel een tandje minder mag. Ik hoef niet overal een 9 voor te krijgen. Dit mede door jouw programma mama bloeit nog weer meer eigen heb gemaakt en ook daadwerkelijk gewoon doe, want dat 'gewoon doen' wat vaak werd gezegd vond ik juist het lastigste en jouw metaforen en opdrachten hebben daar nu al aan bij gedragen!

Maartje, moeder van 2 (3 en 0 jaar)

Ieder mens kan hier aan mee doen en van leren en vooral groeien! Je graaft even in je verleden maar bouwt hierna juist aan je toekomst. Je gaat echt voelen en focussen op je dromen en doelen. Vooral dat voelen en naar jezelf kijken (waar sta ik, wat wil ik, hoe kom ik daar) vind ik een essentieel deel uit het programma en een echte toegevoegde waarde. Ik vond het een waardevol programma en zou het absoluut aan andere aanraden!


Chrissy, moeder van 2 (3 en 0 jaar)

Ik zou het iedereen aanraden. Juist omdat je nooit stopt met groeien. Deze ervaring heeft mij zo veel geholpen. En nog steeds denk ik terug, en krijg ik weer de energie om door te gaan. Marije is een persoon die iedereen in zn leven zou moeten hebben. Echt een topper!

Phoeby (moeder van 2 jongens, 4 en 10 jaar)

Alleen al bedankt voor al jouw energie, tijdens ons 1 op 1 gesprek en de berichtjes tussendoor, maar ook in de video's en hoe je schrijft. Ik ben zo blij dat ik mezelf dit gegund heb en dat alleen al is waardevol voor mij. Het terug kijken naar mijn verleden was in mijn geval niet makkelijk(bijzonder professioneel dat je behalve de disclaimer vooraf, ook achteraf vinger aan de pols hield en adviseerde om mijn reguliere therapeut aan te houden), maar nog nooit zo goed als nu, het voelt nu echt zoals jij het noemde de compostlaag voor de rest van mijn leven! En ook fijn hoe je de modules opbouwt en de tijd zo berekend hebt dat ik ondanks alle drukte, met een beetje hulp van jouw berichtjes tussendoor, gewoon alles af heb gemaakt!

Anoniem

Marije is zelf moeder en weet als geen ander welke ballen je dan allemaal hoog moet houden en hoe je a voorkomt dat je jezelf uit het oog verliest en b je een stabiele moeder kunt zijn voor je kinderen. Want op een verzakt fundament kun je ook geen huis bouwen... Ze combineert alles tot heel praktische coaching. En zelfs met een sessie op afstand weet ze de vinger op de juiste plek te leggen. Dus heb je wat onkruid in je eigen tuin te wieden, gewoon mailen ... is nog vlot met reageren ook! ;)

Maxime (moeder van een peuter, zwanger van nr 2)

Mama Bloeit: Recensies
IMG_8334.jpg

Mark Twain

"Moed is weerstand tegen angst, beheersing van angst, niet afwezigheid van angst"

Mama Bloeit: Citaat

Reserveer snel je plek!

Voor 399,- euro

ervaar jij het leven als een feestje en ben jij dat bloeiende voorbeeld dat jij jouw kinderen zo gunt!

Mama Bloeit: Citaat
IMG_8258 kopie.jpg

PRAKTISCH

Mama Bloeit is zorgvuldig opgebouwd uit 3 modules

  1. De grond onder je voeten, we kijken naar je basis toen en nu.

  2. Tijd om te zaaien, meer inzicht in wat jij nu echt wil en welke stap jij als eerste zet.

  3. Durf te bloeien, over hoe je telkens weer in actie komt en je bewust omgaat met weerstand in jezelf en je omgeving

Het programma komt verdeeld over 6 weken in je mailbox. Telkens een prikkelende mail, een inspirerende video en praktische opdrachten om met jezelf aan de slag te gaan. Ook deel ik mijn favoriete tools om bij mijzelf te blijven, zo ga jij jouw eigen toolbox maken!

  • Je krijgt vooraf een kickoff, een krachtige oefening waardoor je weet waarvoor je het doet en gemotiveerd blijft om in jezelf te investeren(ik wil niet dat jij dit programma koopt voor mij, niet eens dat je eraan begint voor jou, ik wil dat je dit afmaakt voor de volgende generatie!)

  • Je krijgt een online coachsessie van mij, om zeker te zijn dat je goed aan de slag gaat en je eerste hobbels meteen aangepakt worden.

  • In de tweede helft plannen we een extra sessie om zeker te zijn dat je doorzet en concreet houvast hebt voor de toekomst.

Verder zitten er 3 extra bonussen in het programma van experts op volgens mijn aanpak essentiële vlakken: voeding, yoga en relatiecoaching.

Ik zal deze 6 weken en vaak nog daarna, jouw persoonlijke cheerleader zijn, ik moedig je aan als ik zie dat je goed bezig bent en schop je liefdevol onder je kont als je vervalt in oude excuses en niet verder komt met het programma.

Mama Bloeit: Over mij

START WANNEER JIJ ER KLAAR VOOR BENT!

8 weken ontvang je alles per email

Het programma is bewust zo opgebouwd dat jij er ondanks de soms zo beperkende factor tijd, goed doorheen kunt. Je kunt bovendien alles in je eigen tijd afmaken.

Kies nu of je verzekerd wilt zijn van de beperkte plek.

Of wil je dat ik je bel, om te kijken of er een match is, je krijgt zo een voorproefje op de cheerleadersessie en krijgt sowieso 3 handvatten om jouw grootste uitdaging direct aan te pakken.

Je mag ook in termijnen betalen, of vraag samen met een vriendin een duo ticket aan!

IMG_8447_edited.png
IMG_8433 kopie.jpg
home.jpg

CLAIM JE PLEK DIRECT

VRAAG EEN TELEFOONGESPREK AAN

IK WIL SAMEN MEEDOEN OF BETALEN IN TERMIJNEN

Mama Bloeit: Nieuws en tips
bottom of page