top of page

ALLES OP EEN RIJ

€ 599,- VOOR EEN TRAJECT

6 sessies van 1,5 uur

De meest gebruikte vorm in mijn praktijk. Zo weten we beiden dat we ergens naartoe werken. Op deze manier kunnen we verschillende tools uit mijn aanbod combineren. Met een uitgebreidere intake komen we verder tot de kern van wat er speelt. Zo weet je zeker dat we geen pleisters plakken, maar gedegen vanaf de fundering opbouwen. Na 6 sessies kun jij weer goed vooruit, weet jij hoe jij jezelf kunt coachen als je even weer uitgedaagd wordt. Mocht het nodig zijn gaan we na 6 sessies samen kijken in welke vorm jij verder wil.

€ 222,- REIKI CURSUS

2 dagdelen

Reiki is een prachtige tool binnen mijn trajecten, maar zelf met reiki werken is echt goud waard. Je leert in deze cursus niet alleen over de geschiedenis van Reiki en hoe je het zelf toepast. Je krijgt ook meer grip op jouw energie, herkent sneller de invloed van de energie van anderen en leert jouw eigen energie te bewaken.

Reiki 1 is de eerste stap om jezelf en je directe familie en vrienden te behandelen.

Reiki 2 brengt daarin nog meer verdieping en geeft je de mogelijkheid om ook daarbuiten mensen te behandelen!

Reiki 3 en trainer zal ik later in 2023 aanbieden.

€ 1200,- VOOR EEN INTENSIEF TRAJECT

3x 4 uur (beperkt beschikbaar)

Wil jij nog een stapje verder, wil jij jezelf echt verwennen? Kies dan voor dit traject, want dan hoeven we niet op de klok te kijken in 1,5 uur. Voor de een betekend dit een veiliger gevoel om jezelf echt open te stellen, voor de ander betekend dit de ruimte om diepere lagen te bereiken. Dit traject is echt een traktatie, want je krijgt echt mijn volle aandacht, ook tussen de dagen die we samen komen. Je krijgt een compleet programma om thuis verder mee aan de slag te gaan en mag mij altijd appen omdat het toepassen van de geleerde lessen soms nu eenmaal voor uitdagingen zorgt. Bovendien zorg ik dat jij helemaal verwent wordt met ayurvedische lunches en cadeautjes tussendoor. Alles om echt te kunnen voelen dat jij het waard bent!

€ 120,- PER LOSSE SESSIE

1,5 uur

Voor wie niet meteen een traject wil aangaan, misschien genoeg heeft aan een enkele sessie, gewoon eens wil ervaren... Een losse sessie kan natuurlijk ook gewoon ingepland worden, ik zal je vooraf wat vragen sturen en zo spreken we samen af welke vorm het beste past bij jou.


En mocht je direct, aan het eind van de sessie, toch een traject willen? Dan verrekenen we deze sessie alsnog.

Pakketten & tarieven: Pakketten & tarieven
Bos

LATEN WE SAMEN OP AVONTUUR GAAN

Pakketten & tarieven: Welkom
bottom of page